Reviews from Restaurant Bonsai Wormerveer

Recent reviews

5.0
Geoffrey
27 February 2024

Maandag 26 februari 2024 voor het eerst besteld bij Bonsai Wormerveer. Uitgebreide kaart en in de plaats waar ik zelf woon! 17:13 Bestelling online geplaatst . 18:15 besloot ik te bellen voor de status van mijn bestelling. Kreeg contact met een slecht verstaanbare , Engels sprekende medewerker. Ze vertelde mij dat mijn bestelling NU de deur uit ging en dat ik met max. 15min bij mij zal zijn. 18:30.... ik wacht nog even ....18:50 was daar dan uiteindelijk mijn bestelling ...(ruim 1,5 uur , nadat ik mijn bestelling plaatste) Inmiddels aardig hongerig, irritatie aan de kant gegooid, mijn heerlijk bestelde eten opeten :)... ontdek ik dat een deel van de bestelling ontbreekt ( a 16 euro) , 1 "warme" maaltijd, koud is en de gratis cola (waar ze met 100-uit mee promoten) er niet bij zat... dit alles stond wel gewoon op de bon . 18:55 gebeld naar Bonsai Wormerveer.. ik heb 3x uit moeten leggen wat het probleem was... en gevraagd hoe ze dit gingen oplossen? Medewerker aan de telefo

Natasha
27 February 2024

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Toen het eten maar niet kwam probeerde ik te bellen. Het was continu in gesprek of er werd niet opgenomen. Toen ik eindelijk iemand aan de lijn had en er geen zicht was op bezorging, heb ik de bestelling afgezegd. Nu wachten of mijn geld terug wordt gestort.

Kim
26 February 2024
Christine
26 February 2024

Het vlees van de kipsate was erg droog en hard. Het moet malser zijn. De smaak is er minder om. De Maleise nasi was ook niet naar mijn verwachtingen. Gemis van vlees en groenten. De Tjap tjoy was goed van smaak.

G.V
26 February 2024

Bestel meestal 2x per maand sushi. Normaal is de sushi altijd goed en bezorging snel. Gisteren 100 stuks besteld. Het duurde lang voor het bezorgd werd en zag er niet goed uit. De sushi was rommelig, te veel de zelfde in een box, geen sashimi en kommer aanwezig en de smaak was niet top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Simone
26 February 2024

Zo jammer dat er wéér geen soya saus, ginger en wasabi bij geleverd is.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilse
25 February 2024

Twee uur later werd het eten bijna koud eindelijk geleverd… smaak van het eten was prima, maar bedenk mij echt wel of ik hier ooit nog wil bestellen…

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manon
25 February 2024

Dit keer duurde het weer erg lang voordat het eten werd bezorgd helaas. Er zaten ook wat foutjes in de bestelling maar omdat we zo’n trek hadden, hebben we dat voor lief genomen. De bezorger zelf was wel uitermate behulpzaam.

Sas Loggen
25 February 2024

De saus ontbrak bij de babi pangang spek. En de spek was zacht en niet krokant. Tevens ontbrak de sambal

Sanne
24 February 2024
Christine j
23 February 2024

Heel tevreden over de smaak en hoeveelheid

Anoniem
22 February 2024

Helaas was er 1 gerecht niet geleverd. Het werd 30 minuten later nog gebracht, maar dat is dan mosterd na de maaltijd.

de ruiter
22 February 2024

ivm allergie hadden we een bestelling gedaan zonder sesamzaad, helaas zat dit toch op het eten en heeft mijn dochter er niet van kunnen eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
22 February 2024

Altijd goed, eten en bezorging!!

D.L
21 February 2024
Roos
17 February 2024

Heb om 16 uur mijn bestelling geplaatst voor 17 uur. Om 17:15 ben ik gaan bellen. Wordt er gezegd we beginnen om 17 uur. Waarom kan je dan kiezen voor bezorging om 17 uur. Om 17:30 kwam mijn bestelling aan. Half uur te laat. En hierdoor kon ik dus niet meer eten, want ik moest naar mijn werk . Volgens de bezorger was hij ook in ze eentje aan het bezorgen en is de toko net overgenomen, en begrijp ze er nog niet zoveel van. Ik heb de mevr aan de lijn geadviseerd om het bezorgtijdvak aan te passen naar half 6 ipv 5. 👎

R H
17 February 2024

Ik heb om 12:45 uur mijn bestelling geplaatst en betaald met als opgegeven bezorgtijd 17:20 uur. Ik snap niet dat je als restaurant het dan nog voor elkaar krijgt om de bestelling ruim een half uur later dan gevraagd te leveren. Je weet meer dan 5 uur van tevoren wat de bestelling is, waar die geleverd moet worden en hoe laat die daar moet zijn. Dan vind ik het een slechte zaak dat je dat niet voor elkaar krijgt, maar een nog veel slechtere zaak dat je je klant niet inlicht dat het niet gaat lukken. Ik moet zelf bellen en horen dat de bestelling de deur nog niet uit is. Het eten is super lekker, maar de (lever)service laat te wensen over. Dit was niet de eerste keer dat dit gebeurt...

Jeanette
17 February 2024

Supersnel bezorgd en het was weer heerlijk.

Margreet Nielen
17 February 2024

Vlees was taai en niet echt warm meer.

Harry
16 February 2024

Niet gewend v jullie:babi pangang was hard/te hard gebakken. Bozorging iongen perfect: stond wel bij de buren terwijl ik nog aan jullie aangaf: bovenste verdieping

Whitney
14 February 2024

Wij bestellen vaker bij jullie maar helaas was deze keer de babi pangang en de kipsaté droog en taai.

Yvonne de Vrieze
12 February 2024

Wat meer wasabi meegeven. 1 heel klein kuipje is echt veel te weinig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fay van loo
10 February 2024
Peter Kossen
10 February 2024

precies op het gevraagde tijdstip, eten van prima kwaliteit en goed van tempratuur. voor herhaling vatbaar.

Daan
9 February 2024

Eten was goed van smaak helaas wel wat lauw en 1 product vergeten wel super opgelost volgende keer bestellen leveren ze het product wat we misde top opgelost!

Roos
9 February 2024

Altijd lekker en snel bezorgd. Deze keer was alleen de kipsate niet lekker, die was taai en droog.

Willem
9 February 2024
Machiel
8 February 2024
Vincent
7 February 2024
Christine
6 February 2024

Tevreden over de Tjap tjai, maar wat jammer ik heb groente en smaakvol gemis in de mihoen.

A Wit de Greeuw
4 February 2024

Uitstekend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
4 February 2024

De bestelling was niet compleet.

Vlekkert
3 February 2024

Was prima

Nsnelders
2 February 2024

De rijst de nasi en het vlees vd babi pangang waren erg droog. Normaal geen last van. Beetje jammer

Petra
1 February 2024

Hebben heerlijk gegeten

Martin
29 January 2024

Snelle en vriendelijke bezorging. Heerlijk eten!

Anoniem
26 January 2024

Snelle bezorging, goed lekker eten! Ga zo door

Rein
25 January 2024
S. Buijs
25 January 2024

Kregen maar de helft bezorgd. 2 kleine kinderen en 2 volwassenen konden dus niet eten. Gebeld en een uur later pas de andere helft die koud was. De kip was dus ook hard en niet te eten. Ook de loempia,s niet lekker. En de babipangang taai. Zat dus nog in de brommer van de eerste bezorging. Schandalig. En hiervoor 63 euro betaald. Dit kan echt niet. En compenseren met een cola? Nee dat kan echt niet.

J.de Gruijter
24 January 2024

de gratis cola light, werd niet meegeleverd en na contact is deze ook niet meer bezorgd, min puntje

S. Heine
24 January 2024

2 uur gewacht op ons eten, bezorger zou een half uur vantevoren al "de weg kwijt zijn" maar alles was nog heet toen het werd bezorgd. Was dus tot 2 x toe gewoon vergeten, jammer, het eten was wel lekker.

Ted Groentjes
24 January 2024

Heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorger.

Bart Tuinman
20 January 2024

16:48 besteld, 20:33 pas bezorgd!! Nog nooit gebeurt we bestellen regelmatig.

René
20 January 2024

Heel snel bezorgd 👍en lekker

Wouda
19 January 2024

Bezorging was snel! De gebakken bananen helaas te melig/hard en bruin.

Aletta Rep
19 January 2024

2 uur gewacht helaas. had liever een betere beoordeling gegeven. ik zou in het vervolg niet direct met excuses komen, maar gewoon eerlijk zijn, de bestelling was waarschijnlijk vergeten.

Chavelli Van 't Veer
19 January 2024

Aangegeven dat wij het om 20:00 wilde ontvangen omdat wij nog niet thuis waren. Het stond om 19:25 al op de stoep. Helaas was alles niet meer warm ( door de kou buiten ) Eten was heerlijk, alleen super zonde van het vroege bezorgen.

Beau
17 January 2024
J. Bos
15 January 2024

Keurig op tijd gebracht ondanks late bestelling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
15 January 2024
Arthur
14 January 2024

Zoals altijd goed en lekker. Beetje jammer deze keer dat als je sushi besteld je geen saus, stokjes, wasabi of wortel erbij krijgt…..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marek
14 January 2024

Lekker eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Denis
14 January 2024

Het eten kwam 20 min te laat, nou ja dat kan maar ik zag 2 bezorger beneden bij het complex staan en het duurde wel 5 min voordat de bel ging. ze waren naar mijn idee niet echt bezig om het eten zo snel mogelijk bij de klant te krijgen. het eten was ook koud, we hebben het moeten opwarmen in de magnetron. het eten zelf was best goed. heel jammer dat het zo gegaan is.

J.J. Muller
11 January 2024

Prima eten, vlotte bezorging, maar......... volgende keer graag Coca Cola ZERO bijvoegen als ik daarom vraag (zie mijn bestelling). Nu zat er weer cola regular bij.

C.Smit
11 January 2024

Het was naar wens. Ben tevreden over de presentatie. Alleen het ei kan wat meer op smaak gebracht worden met wat zout.

Jan
8 January 2024

Een klein foutje wordt bij volgende bestelling hersteld 👍

Piotr
7 January 2024
Martin
6 January 2024

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger. Heerlijk eten. Wederom top!

Lydia
5 January 2024

Altijd heerlijk

Wouter
4 January 2024

Lekker eten en snel bezorgd.

Ex
3 January 2024

Voor Eerst geef ik een slechte beoordeling, mijn eten was na een uur niet gekomen na bellen is het binnen 5 minuten gekomen koud en mijn Cola ontbreekt ik heb niet eens gebeld om mijn Cola weer te krijgen Maar goed koud eten Het is echt jammer

Jk Jonker
2 January 2024

Het eten bijna 25 minuten te vroeg bezorgd en ik was ook maar net thuis! Het eten was maar net warm dus ik heb het zelf nog opgewarmd. Maar het smaakte gelukkig heel lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koude nasi en gort droge sate. De sushi was ok.
2 January 2024
Erwin
31 December 2023

Snelle bezorging Lekker eten voor een goede prijs

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Inge
31 December 2023

Prima sushi. Helaas ontbrak het kadootje waar reclame voor gemaakt wordt bij bestellingen vanaf 20 euro. Vriendin had gister dezelfde klacht

M
30 December 2023

Goed eten, snelle bezorging, aanrader!

D.Leo
29 December 2023

We hebben heerlijk gegeten, super snelle bezorging en klantvriendelijke bezorger.

Fred B.
28 December 2023

Heerlijk Chinees eten. Goede prijzen en snelle bezoring. Hebben gesmuld.

Kerssens
25 December 2023

Heerlijke sushi schotel, lekker gevarieerd

peter
25 December 2023
Jackie
25 December 2023
Kerssens
23 December 2023

Snelle bezorging, aardig ook en het eten was goed!

Jackie
23 December 2023

Altijd erg lekker eten!

Ej
21 December 2023

Nasi is echt smakeloos gewoon witte rijst amper iets erin geen smaak. Sate is zelfde verhaal goede grote stukken kip maar niet gekruid en de sate saus is echt niet te eten.

Anoniem
21 December 2023
Sylvia
21 December 2023
peter
21 December 2023
Ja ten Brink
20 December 2023

Al het eten lekte in het tasje. Een beetje smeerboel met de bestelling. Volgende keer zorgvuldiger afleveren. Eten smaakte weer goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

peter
20 December 2023
Anoniem
14 December 2023

Altijd goed!!

Wilfred
12 December 2023

Weer heerlijk gegeten. Bezorging super snel!

René
10 December 2023

Bezorger vriendelijk. Maar duurde 40 minuten na het mailtje 'bestelling onderweg' voordat hij er was. Op de scooter. Dat kan verbeteren lijkt me. Wel gratis loempiaatjes gekregen 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monica
10 December 2023

Normaal vind ik de Poké Bowl (spicy tuna) heel goed maar bij deze bestelling waren de toppings er overheen gevlogen. Niet de tuna, die zat er ruim bij maar de edame bonen enz. Heel jammer, ik hoop dat het de volgende keer weer beter is. (Mijn man was wel tevreden, hij had de teriyaki bowl).

kwan
10 December 2023

Lekker eten. Extreem snelle levering (na 20.00 bestelling).

Rein
6 December 2023
Ray.ond
4 December 2023

Nadat de eerste levering was gevallen en dus niet door ons werd aangenomen netjes een nieuwe levering gehad dus complimenten voor de afhandeling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janssen
4 December 2023

Kwaliteit vh eten is altijd goed, bezorging ook prima, altijd vriendelijk. Alleen deze keer wel erg weinig sojasaus. Dat is jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A Wit de Greeuw
3 December 2023

Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geerts
1 December 2023

Prima kwaliteit

Familie Rovekamp
1 December 2023

Niet eerder een slechte ervaring gehad met Bonsai. Helaas dit keer wel. Bestelling geplaatst om 17.00 om te laten bezorgen om 18.00. Half uur te laat en incompleet. Miste 2 delen vd bestelling. Daarnaast waren bestelde loempia's koud en was de very Spicy biefstuk totaal niet Spicy. Zijn 50 minuten bezig geweest telefonisch contact proberen te krijgen, telefoon continu in gesprek. Toen contact lukte, was het wel geleverde eten natuurlijk al op. Bonsai heeft aangeboden de gemiste gerechten de volgende keer gratis te krijgen. Zijn we mee akkoord gegaan, maar is natuurlijk niks gratis bij...we hebben tenslotte de bestelling betaald en niet gekregen. Liever hadden we gewoon tegelijkertijd al ons eten gehad. Hopen dat deze mislukte bestelling een uitzondering was!

Gina Valk
27 November 2023

Het was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Julia
27 November 2023
Martin
27 November 2023

Altijd lekker, bezorging op tijd en zeer vriendelijke bezorger. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ja ten Brink
26 November 2023

Alweer lekker gegeten met mijn gasten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjo Post
26 November 2023

De bezorger was supervriendelijk en snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

sylvia
25 November 2023
Femke
25 November 2023

heerlijk eten

Niels
24 November 2023
peter
24 November 2023
Nicole
24 November 2023

De sushi was heerlijk, bezorgtijd was binnen afgesproken tijd, volgende keer weer hier bestellen