Beoordelingen van Restaurant Bonsai Wormerveer

Recente recensies van Restaurant Bonsai Wormerveer

4 sterren na 417 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kan je op de website alleen voor de dag zelf bestellen en niet vooruit een bestelling plaatsen. Misschien handig om een datum toe te voegen.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten van Bonsai is altijd goed. Normaal haal ik t even. Enige minpunt: vergeten zout door de bami te strooien. Was echt flauw van smaak. Verder zoals altijd, Orima!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was redelijk, wel bami erg flauw, in fou yong hai saus bindmiddelklonten Heb het veel beter gehad bij bonsai

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vorige keer dat we het maandmenu hadden besteld kregen we 2 grote bakken nasi en bami nu 2 kleine. Er waren net als de vorige keer dingen niet geleverd die we wel hadden besteld. Na een telefoontje werd binnen 20 min het overige eten bezorgd.. Helaas was het deze keer minder dan de vorige keer.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de sushi's en maki's zijn dik in orde en beter dan de concurrent in krommenie. Soms een beetje te scherp maar verder heerlijk. (beoordeling is ook voor de bezorging en niet over de gerechten zelf hoor!) Met bestellen gaat er eigenlijk elke keer wel iets mis. Soms is de gratis frisdrank vergeten en de laatste paar keer zijn maki rolls niet geleverd. De allerlaatste keer (deze order) heb ik maar eens gebeld en werd er keurig nageleverd maar het is wel vervelend en een beetje een stigma aan het worden.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en lekker. Site is ook erg duidelijk.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

maaltijd prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is correct en het eten is zo ongelooflijk lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk en de bezorging altijd netjes en beleefd. Deze keer was alleen onze bestelling niet helemaal compleet. Wij miste de sake nigiri. Kan gebeuren en wij gaan niet gelijk bellen. Wij nemen altijd een flesje witte wijn ipv 2 blikjes drinken deze wijn is heerlijk. Wij zijn echt tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang voor de bestelling er was maar het eten was perfect dus het wachten waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, ruim op tijd bezorgd. Prrfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader is het maandmenu.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk ! Uitstekende service.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, heerlijk eten, op tijd bezord.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heel lekker gegeten, ruim op tijd bezorgd! 👍🏼

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd. Heel vriendelijke en beleefde bezorger.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Wij zullen zeker vaker bestellen

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer over heerlijk grt loes

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker goed

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Goeie kwaliteit, voldoende vlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later dan gepland bezorgd maar werd keurig gebeld. Het eten was vers en smaakte goed. En het notitie-verzoek was goed gelezen en uitgevoerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorging en het eten was heel erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch warme gerechten, gebracht door een nette bezorger.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging super

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch gegeten! 👌🏻

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wel lekker . Maar twee uur wachten op je bestelling is wel erg lang😔

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een beetje meer varietie in de maandmenu's aub. De Fu Yong Hai en Babi Pangang komen me de oren uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. Onze bestelling werd precies op tijd gebracht en het eten was erg lekker. We zullen er zeker nog een keer bestellen.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er ging iets mis bij de bezorging, nu is vergissen menselijk, het gaat erom hoe je dit als restaurant oplost. En dat deden ze prima en supersnel. We hebben heel smakelijk gegeten! Aanrader!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was mooi op tijd en smaakte erg goed.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging wat een kwartier tree laat

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de sushi als de overige producten zijn heerlijk! Ik laat altijd bezorgen en dat gaat altijd heel erg vlug. Kortom een echte aanrader!!!!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi voor 2 met flesje wijn besteld. Was heerlijk! Ook op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het deze keer alsof alles opgewarmd was en dus niet vers uit de keuken.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Bij de dagdeal was de wijziging fout gegaan. Dit zou zo snel mogelijk omgeruild worden maar toen het na 35 minuten kwam was iedereen al klaar met eten. Beetje jammer.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging was prima binnen de aangegeven tijd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima. Na 20 min stond de bezorger voor de deur. Eten was prima

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en keurig op tijd bezorgd

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig optijd

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bevestigde levertijd werd ruim overschreden. Nadat ik een bericht had ontvangen dat het eten onderweg was duurde het nog ruim een half uur voordat de bezorgen met scooter verscheen. ( is max.10 minuten rijden)

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaak viel tegen erg kleine bakjes voor veel geld soep was vergeten mee te leveren hadden nu alles op en toen werd de soep nog gebracht erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi besteld, goede prijs\kwaliteit verhouding, voldoende wasabi en soyasaus meegeleverd. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. De loempia’s waren vergeten, maar werden snel bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect in orde bedankt

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Tja sieuw mag zeer slecht, droog te lang gebakken, dus onsmakelijk. Dit zijn wij niet gewend van onze eerdere bestellingen. De kipsateh en bami waren prima. Jammer, want nu gaan we toch weer twijfelen of U de kwaliteit op pijl kunt houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nou wij hebben weer heerlijk gegeten bedankt daar voor en de bezorging is ook toppie vriendelijk en met heel veel humor.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bakjes hadden ondanks het folie allemaal gelekt. De kroepoek was helemaal verkruimeld. De nasi was erg droog, leek wel oud. Verder was de smaak flauw.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed,prima kwaliteit en snel bezorgt,door een vriendelijke jongen!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was eerder dan gevraagd voorderest alles erg goed

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima heerlijk gegeten, bezorging ook goed.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, heel fijn dat de vertrektijd aangegeven wordt zodat je vrij precies weet wanneer de bezorger er is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd. Was aangegeven 1 uur, maar na 15 minuten was de bezorger er al. Zeer matig en smakeloos eten. Dit was echt laatste keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, niet te zout, goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en netjes bezorgd. Eten was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en prima kwaliteit. Had wel iets meer teriyakisaus bij gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd en het voornaamste het eten was smakelijk en goed verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Lekker snel in huis

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Super kwaliteit sushi.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was iets later dan aangegeven, op zich niet zo'n ramp. De kip in deeg was koud en de daging liep uit het bakje. De onderkant van de zak zat onder het vet. Ook is het gratis drinken niet geleverd. Op de kip in deeg na was het eten wel lekker.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd. Heel goed

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowls waren heerlijk.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top, men had er kroepoek bij gedaan, en lekker een bakje nasi en bami bij het maandmenu. Bezorging was snel en vriendelijk en het eten warm , vers en heerlijk

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel mooi op tijd en goed warm

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk !!! Was keurig op tijd

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle service, lekker eten jammer dat ze geen grote kiploempia 's hebben verder echt een aanrader. ook de bezorging top

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed rekening gehouden met onze specifieke wensen. Snelle bezorging.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam optijd , en was lekker👌🏾

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vraag mij alleen af waarom je bij bezorgen van het eten drinken gratis krijgt en met afhalen niet???

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aflevering stipt op de afgesproken tijd. Eten was goed en voor herhaling vatbaar.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging precies op de tijd als van te voren was aangegeven. Top.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes en op tijd bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben het noet op en het smaakte heerlijk. Het is wat veel dus straks nog even lekker snacken.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten! De bestelling was er al na 18 minuten!!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas - ook na telefonisch contact - niet voldoende toebehoren. Beoordeling is dan ook op service en niet de kwaliteit. Die is prima!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,mag wel iets goedkoper...

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten en goed warm ook in Assendelft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen via de site die duidelijk is werkt hartstikke goed. Aflevering reeds 2x deze week keurig op of voor de aangegeven tijd. Heerlijke fusion zowel Chinese als Japanse gerechten. Zeer smakelijk allemaa!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

waren keurig op tijd

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd en zeer smakelijk. Netjes afgeleverd. We hebben genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel ,warm, en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw toen was het kregen, heel jammer. De bezorger bracht het netjes tot de deur. Als de bezorger nou heel Wormerveer moet door rijden dan snap ik dat het eten niet meer warm is, maar wij wonen 1 straat achter Bonsai

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel heel vaak, altijd lekker maar dit keer was het best een troep. Bakjes waren te klein waardoor de ketjap letterlijk over straat droop en in me huis, was best een bende. De bezorger zat er niet mee liep eeg toen ik er wat van zij. Het contactloos afleveren gold waarschijnlijk ook niet voor hem ik had ook het gevoel dat hij het allemaal niet begreep of het gewoon hem niet interesseert. Heb nog geprobeert te bellen maar ik denk dat men te druk was.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1 uur en 45 minuten wachten kon na ons derde telefoontje nog steeds niet worden verteld hoe lang het nog ging duren. Wij hebben uiteindelijk de bestellibg maar geannuleerd. Nu afwachten wanneer we ons geld terug krijgen.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, alleen bij de koe loe kai zat een bekertje saus wat nog minder als de helft was gevuld, erg weinig.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om 5 uur voor 18:15 omdat ik om 18:45 op mijn werk moet zijn. 18:10 een berichtje dat het onderweg is. Top dan kan ik voor het werk mooi op eten. Nou nee. Het kwam pas 18:50 aan en helaas konden we nu niet eten ivm werk. Dus maar snel broodje gemaakt en de chinees maar in de vriezer. Beetje jammer. Dat het druk is snap ik . Maar als je dan een mail krijgt dat het onderweg is en dat is dan niet zo dat is toch wel slordig. Zonde van het eten. Ook stond er bij de bestelling een gratis drankje er bij. Ook helaas niet mee geleverd.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het valt mij op dat het ‘Opmerking’ vak nooit gelezen word. Aanpassingen zoals saus apart!! Zo jammer om te zien als weer de saus overheen gegooid is.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd op tijd bezorgd, was goed warm en erg lekker! Doen we zeker nog een keer!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk alleen was er geen sojasaus bijgevoegd, wel besteld. Klein minpuntje. Verder top!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top. Voor de derde keer besteld nu, wij bestellen onze sushi nu vast hier. Bedankt voor de goede zorgen en het heerlijke eten

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! Zoals altijd 👌🏻

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren we niet tevreden. De stukjes sushi vielen uit elkaar, waren slecht gerold. Daarbij waren de sushi rollen heel dun afgesneden en kwamen niet overeen met de foto’s. Bij de warme hapjes klopte de aantallen twee keer niet. De prijs/kwaliteit klopte gewoonweg niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en de Sushi was erg vers. En de bezorging was perfect op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, prima ingeschatte levertijd

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was 35minuten te laat daardoor niet meer echt warm.en het blikje cola zat er niet bij. Waarschijnlijk door de drukte want daar hebben we nooit last van. Het eten was zoals gewoonlijk weer erg lekker!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en snel klaar! Sushi was ook heerlijk en vers, zeker voor de herhaling vatbaar. Alleen het drankje waren ze vergeten erbij te doen, maar dat vergeef ik ze in deze tijd.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend bezorgd volgens de richtlijnen. Het was ook nog erg lekker. Tot een volgende keer.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Stond op het tijdstip van afhalen klaar, goed verpakt. Nog nooit zulke lekkere sushi gegeten!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk.En warm genoeg.Was alleen 45 minuten later dan de bedoeling was.Gebeld..eerste x niet opgenomen.2e x wel en excuses..maar bijna 2 uur op eten gewacht.Ik begrijp druk hoor ..en gelukkig voor Bonsai.Maar ik was wel over mijn trek heen...Bijna niets gegeten dus..jammer

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi en bami waren beetje flauw en er was geen sambal bijgeleverd. Verder prima. Tot de volgende keer. Succes in deze bijzondere periode 🙏🏻💪

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oké beginnen met positief bericht. Sushi besteld. 100 stuks kwaliteit redelijk.online besteld en gebracht door super vriendelijke jglimlachende jongen. Bezorgtijd bijna een uur later dan aangegeven in de bevestigingsmail. Dat kan ook nog in deze tijden dat veel mensen. Bestellen. Na 25 min. Gebeld te hebben over of de bestelling goed was doorgekomen werd er opgenomen met Ja?? En de mededeling dat het gekkenhuis is. Dit vind ik tonduit slecht en geeft mij geen goed gevoel. Bonsai Fushion let op de toon aan de telefoon want dat was geen reclame. Neem je klant serieus!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Of we nou in t restaurant eten of laten bezorgen! Altijd lekker eten!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling kwam op tijd! En was warm!!! TOP!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gedaan en eten was warm genoeg om te eten terwijl ik in Krommenie woon en jullie uit Wormerveer moeten komen.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd en we hebben lekker lopen smikkelen

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag opletten dat de bestelling juist wordt geleverd aub Dit is de tweede achtereenvolgende keer dat dit niet goed gaat.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Mooi verzorgd zeer vers en echt een aanrader. In het restaurant is het al top maar thuis laten bezorgen is zeker de moeite waard. Ik schrijf dit de volgende dag maar heb er nu al weer trek in.,..esther

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi ! Er miste een stukje en die werd binnen 10 min gebracht met een extraatje!! Helemaal top!

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was de eerste keer dat ik hier sushi bestelde, maar ook de laatste keer. Sushi smaakte wel goed, vers, maar zoooo klein, dit waren kleine hapjes en zeker geen volledige maaltijd. Bezorging was goed en snel

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, genoeg en op tijd

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer gewoon lekker zoals altijd. Eten is heerlijk en bezorging is altijd netjes snel en vriendelijke bezorgers. Een echte aanrader!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg zout! De babiketjap.... Verder beetje weinig voor 2 man Het ei smaakte een beetje vreemd

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker. En extra snel bezorgt.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een heerlijk vrijdagmiddagborrel die iets uitliep. Toch maar wat eten bestellen voor 20 man. Binnen een uur stond het eten in Krommenie op tafel en nog belangrijker het was heerlijk. bedankt. Gaan we vaker doen. Groetjes, Michael

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima binnen de ingeschatte tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was bijna koud zonde van het geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke bediening Jur en Vincent,

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van de wereld. De sushi en het personeel krijgt van mij een 10+.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten snel en op tijd geleverd. vriendelijke bezorger. Eten smaakte goed

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ipv 1 cola, vroeg ik of 2 mogelijk was. Jammer dat we maar 1 cola kregen terwijl we wel 2€,- fooi hebben gegeven. Verder was het eten wel te doen. Alleen bij de poke bowl, was de tonijn pittig

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling kwam een beetje laat aan en het eten was lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden twee pokebowls besteld net zalm. Ik vond het aan de karige kant. Vooral veel rijst in een taai zeewierblad, weinig toevoegingen. Beetje overprized voor wat je krijgt. We zullen deze niet meer bestellen. De bezorging was snel en vriendelijk.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde helaas door extreme drukte bijna 2 uur. Dat was erg lang. De smaak van de Sushi maakte wel een hoop goed.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten, ietsje later dan aangekondigd. handig te bestellen

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren opnieuw besteld en de sushi en salade waren weer heerlijk. Óók nog es eerder gebracht dan ik had verwacht.

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd erg lekker. Bezorger was er binnen 20 minuten, super nice!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Maandmenu besteld om mee te nemen. Eten was snel klaar en heb heerlijk gesmaakt. Personeel vriendelijk en behulpsaam. Ik kom zeker terug

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! De sushi was zo vers dat het leek alsof we uit eten waren in ons eigen huis. Bezorging was op tijd, ik ga hier zeker nog vaker bestellen

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze hebben echt heerlijke sushi bij Bonsai. Onze favoriet!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat ik een half uur op mijn on line bestelling moest wachten. Het voordeel van het on line bestellen valt daarmee weg. De kwaliteit van het eten was (zoals altijd) uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs eerder bezorgd en bijna alles heerlijk warm. Alles was echt heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben een maandmenu en sushi besteld en in de opmerking gevraagd of er rekening gehouden kon worden met een allergie. Dit bleek geen enkel probleem waardoor echt iedereen heerlijk heb gegeten. Sushi was ook geweldig! Voor herhaling vatbaar.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer de sushi al niet heel goed maar gaf ze nog een kans. En dat was ook meteen de laatste keer, sushi was gewoon niet vers en plakkerig. Kipsnitschel smaakte ook niet. Kwaliteit en versheid zijn gewoon zeer slecht. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van de heerlijke 3 gangenmenu. Zag eruit als mooie schilderijtjes, smaakten voortreffelijk ruim voldoende en hele vriendelijke bediening. We hadden het genoegen een blik op de keuken te hebben en ik genoot van hun relaxed houding, sfeer en samenwerking. Met liefde bereid en de schotels opgemaakt en de meiden geserveerd. Trouwens keurig schoon toilet met mogelijkheid voor baby verschonen. Niet onbelangrijk dus .Echt een aanrader voor avondje uit eten!

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig een stapeltje sushi bij Bonsai. Altijd lekker, en altijd goed geïnformeerd over de bezorging. Soms valt er wel eens eentje uit elkaar, of at nou komt door de hobbels of door het inpakken, smaakt evengoed lekker.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en op tijd, Het werd netjes bezorgd . kleine aantekening het mag wel iets warmer (komt ook door een lange bezorg tijd).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl was heerlijk, verse tonijn, groentes. Mihoen en kip zeer ruime porties. Kipsate heerlijk

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was lekker eten

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik kreeg om 19.20 uur het bericht dat het eten onderweg was. om 20.00 uur werd er geleverd. zoals wel vaker zat de gratis cola er ook niet bij helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed warm! Op zondagmiddag om 17.10 besteld, 18.20 gekregen, vind ik wat lang, bestelde blikje was verkeerde, klein detail, eten is prima en veel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is koud aangekomen Drinken zat er niet bij Bestelling is een half uur te laat geleverd terwijl ik 1 minuut er vanaf woon, heb zelfs nog moeten bellen waar het bleef. De zalm zaten maar 3 stukjes in.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima & lekker

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Veel voor weinig geld. Snelle service

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van de sushi was heerlijk, alleen vond ik de sushi wat afgeraffeld overkomen. Bezorging was super snel!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel. Eten was goed warm.

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Sushi uit de Zaanstreek

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was wat aan de harde kant niet mals

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd alles bezorgd. Lekker eten, alleen de kip saté erg droog.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering ! Eten lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, het eten was snel gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel maar het eten vindt ik echt niet lkkr nog nooit mee gemaakt alleen de kip en loempia waren goed

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, bestelling half uur eerder bezorgd als aangegeven was. Altijd goed

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een sushimix (50st.) laten bezorgen, was erg lekker!! en meer dan genoeg voor 2 personen. Via mail goede info over de bestelling/ bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maandmenu besteld. Heerlijke babi pangang en foe yong hai voor een schappelijke prijs. Bestelling keurig op tijd. Zeker aan te raden!

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker op tijd maar alles was lauw ondanks het goed verpakt was ....

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je een gratis drankje aanbiedt moet je dat wel meesturen, verder prima en meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi gegeten ,topkwaliteit en super vers, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, wel mn kroepoek vergeten! ;)

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en zoals altijd snel bezorgd!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.30 afleveren maar kwam 17.45 vlees zaten taaie stukjes in. ben beter gewend bij Bonsai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had kippenvleugels besteld die bij lange na niet was wat op de foto is weergeven. Heb ook pittige mini loempia's besteld en krijg ik gewoon vlammetjes van een supermarkt de koe loe Kai was best smaakloos jammer genoeg maar de gratis cola was lekker.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is erg lekker met een fijne volle smaak

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We miste de mini loempia’s , we werden netjes gebeld dat t later werd maar dat later werd bijna een uur, veel later dus. Vooraf on line bestellen maakt dus geen verschil, jammer want qua planning moet dit juist een voordeel zijn. Verder was het eten heerlijk van smaak en zeer voldoende qua hoeveelheid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen gratis cola ontvangen. Eten was verder heerlijk, goed verpakt en nette bezorging.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging op tijd en goed verzorgd

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het leek wel of deze keer de sushi niet echt vers was. Viel uit elkaar en was droog. Jammer. Hoop volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede smaak en netjes verpakt. Wat chaotisch bij het afhalen, het leek alsof er geen weet was van de bestelling maar wat meer een tegenvaller is dat de bestelling niet compleet was , de pangsit was niet aanwezig maar wel besteld en betaald....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nette bezorger en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Sushi zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel lekker alleen de kippensoep was erg flauw van smaak😁

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was prima. . De presentatie was erg slordig. Het was een grote plakkende bende door sushi met sausjes die op de deksel geplakt zat. Sushi ook te groot gesneden waardoor niet erg ‘bite size’.

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg jammer dat ALLE sushi in 1 bakje is gepropt waardoor alles aan elkaar vast geplakt was en het hierdoor echt minder genieten was. Echt jammer aangezien we bijna nooit sushi bestellen omdat dit te kostbaar voor ons is. De sushi viel hierdoor ook helemaal uit elkaar...

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Er stond bij het bestellen dat het om 19:10 uur bezorgd zou worden maar het kwam 40 minuten eerder, super!

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel slecht, ik vraag of we meer spek mochten omdat we vorigekeer al weinig kregen en die meneer zou dat regelen en vervolgens krijg je het bezorgd en zitten er letterlijk 10 stukjes in en daar moet je dan met zn tweetjes van eten, en die soep was veeelste donker/zout, normaal is hij super lekker maar nee dit was het allemaal niet!

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een bestelling gedaan voor donderdag 18 juli. Dus we kunnen nog niet reageren op de bestelling

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit is erg achteruit gegaan , de sushi komt duidelijk uit de koeling en is niet vers. zoals de crispymaki dan ook veranderd is naar de kleffiemaki , en de zeewier zacht en slap. Dit is al de tweede keer dat de kwaliteit veel minder is dan het was , we gaan dan ook geen derde keer proberen, jammer want ze HADDEN een hele goede sushi

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, heerlijk warm en erg lekker!! Vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was niet vers. Regeboogrol lag uit elkaar. Erg lastig om dan met stokjes e eten. Prijs €37,00 voor 2 personen was het niet waard. Erg jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten was goed van temperatuur en echt weer heerlijk gegeten!

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was niet het lekkerste wat ik heb gegeten en zag er slordig uit. De bezorging was daarentegen wel optijd.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk via de website te bestellen. Gerechten worden keurig binnen de afgegeven tijd (warm) geleverd. Kwaliteit van het eten is prima

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en heerlijke gerechten. Binnen een uur bezorgd. Top👍

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend vriendelijk heerlijk eten top

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De groente uit de tjap tjoy was aan het verzuren! De geur was aanwezig. De nasi was deze x te droog gebakken en smaakloos. Heel jammer dit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zoals altijd weer super lekker

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestellen op de eigen site zouden wij een blikje cola gratis krijgen helaas niet gebeurd en bij de maandmenu willen wij alleen nasi maar dat kan je niet aangeven.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel netjes opgebeld ivm allergieën. En oplossing aangedragen. Fijne service Een van de gerechten was verdronken in sojasaus (groente met sojasaus). Dat vond ik een misser. De groenten verloren daardoor hun karakteristieke smaak. Bezorging was 15 minuten later dan aangegeven, maar dat vond ik niet zo’n probleem. In dit geval kwam het nl. goed uit.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal goed

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker zoals altijd.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ga vaker bestellen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super goed!!

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag wel wat goedkoper,..maar de sushi is heerlijk!!

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker bij Bonsai! Leuk dat je een blikje dronkje erbij krijgt en dat ze in ons dorp bezorgen als 1 van de weinige!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgt

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk voedsel en snelle service!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld,het was erg kekker!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Bezorging kwam 10 minuten later en er werd netjes voor gebeld. Goede service en waar voor je geld.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de site kan je bij diverse gerechten niet aangeven of je nasi of bami erbij wilt, normaal wordt overal met witte rijst geleverd waar je dus van uit ga, hier niet, bestelde portie is niet in verhouding met wat een andere bezorgChinees leverd, smaak was goed maar hoop geld voor enkel n klein bakkie vlees, bestelde extra nasi is ook duur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Was erg lekker en binnen de tijd geleverd ??

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Alleen jammer dat de grote loempia niet op de kaart staat. Verder top.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was heerlijk , goed vers , alleen bij het maand menu is de sate vergeten maar goed dat was niet zo erg

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uurtje later dan besteld. Werd echter netjes telefonisch gemeld. Extra kroepoek ter compensatie

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk & Binnen half uur bezorgd! Top!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie sushi is ontzettend lekker ! En bezorging is ook uitstekend !

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten!

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia's waren ineens pittig geen zoetzure saus wat je normaal er wel altijd bij krijgt erg jammer dit keer

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte bezorging keurig op afgesproken tijdstip. Heerlijk sushimenu. Maar om nu een blikje cola of Fanta kado te doen bij een bestelling van ruim €30,= is geen toegevoegde waarde.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer niet helemaal ok. Opmerkingen niet goed gelezen? Vega mihoen zat vol kip. Het was verder wel smaakvol.

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer bij Bonsai besteld. Keurig op tijd bezorgt. Eten was prima, voor herhaling vatbaar!

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt te lang gister kwart over 6 besteld ofseu en half 8 me eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel slecht, zat geen smaak aan.

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, netjes verpakt

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

diverse keren eten bij jullie besteld, gister echter een tegenvaller, saus babipangang ontbrak Saus koeloeyok heel waterig ossehaas insaus ,saus erg slap van smaak en erg dun. Viel ons deze keer erg tegen, zijn wij niet van jullie gewend!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soms is het eten erg lekker, dit keer niet zo. Het was redelijk flauw. De bezorging was laat, wel fijn dat we hierover werden gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb prima gegeten alleen mijn man niet zo. De bestelde Tuna avocado roll (+Halve rol (3 stuks) is niet geleverd. Dat was erg jammer.

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke sushi gegeten met een snelle bezorging , altijd dik tevreden over de kwaliteit en bezorging . Een aanrader voor goede sushi

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag heb ik een bestelling (21136TFS-002) bij u geplaatst. Normaal bestel ik via thuisbezorgd, maar heb het vandaag voor de eerste maal rechtstreeks besteld. De maaltijd was wederom heerlijk! Helaas, tot grote verdriet van mijn dochters, zat de kroepoek er niet bij. Kroepoek en kroepoek pittige cassave. Ik hoop dat het er de volgende keer wel bij zit.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geen kroepoek gekregen,tweede keer al. Bezorging duurde ruim anderhalf uur. Eten was verder oke.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat weinig smaak aan de sushi. De bami en loempia's voor de kinderen waren niet meer warm. Bezorging duurde erg lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk. De variatie aan sushi is top. De bestelling was op tijd en er was van alles genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zo als gewoon weer heerlijk! Bezorging was super snel. Top restaurant!

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi van de zaanstreek? een beetje prijzig maar zeker de moeite waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd ! Lieve bezorger! Heerlijk verse sushi..uitmuntend ,!!

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en eerder bezorgd dan aangegeven.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima alleen ik wou wat fooi geven maar was meteen weg . Het eten zelf van bonsai was niet te vreten Dus hier bestel ik nooit meer wat.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger is altijd optijd

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur moeten wachten. Babi pangang was erg lekker de mihoen singapore niet en was tevens erg weinig. Ik ben geen grote eter maar had alles op. De extra nasi die ik had besteld zat ook in een heel klein bakje. Niet voor herhaling vatbaar.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was laatste keer 1 uur te laat

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was anderhalf uur later dan aangegeven. Gratis drankje en bestelde kroepoek waren vergeten. Tjap Tjoy was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was redelijkgoed , temperatuur niet , lauw Ook de 2e kans gemist

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Echt hele lekkere sushi!???

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging! Alleen graag iets meer uitleg over de sauzen jij de menu kaart van het gewokte ossenhaas.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 25 min het eten gekregen. Goed, vers en warm! Zeker tot een volgende x ! ☆☆☆☆☆ echte aanrader!

, 06-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling duurde lang, eten was lauw (dus te lang onderweg of gestaan), terwijl we op nog geen 5 minuten afstand wonen. Ook was het flink gaan lekken, waardoor alles onder zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

top gegeten, fantastische kwaliteit ?

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker maar vrij klein. Ik ben gek op unagi en had deze extra bijbesteld maar die was voor dit geld wel heel erg klein. Verder supersnel geleverd en goed op temperatuur. Voor herhaling vatbaar

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is snel

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel goed

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalige sushi, vers, snel bezorgd en uitstekende kwaliteit!

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en heerlijk gegeten

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kippensoep niet lekker,ossenhaas met zwartebonensaus zout en dun,grote loempia besteld ,mini loempia’s gekregen Dus zeer middelmatig

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd besteld, zonder bericht pas een uur na het mailtje dat de bezorger onderweg was de maaltijd ontvangen. Hierdoor was de maaltijd koud. Geen excuses o.i.d. van de bezorger. Contact opgenomen met het restaurant en de opties gekregen om “snel” een andere maaltijd te krijgen of deze maaltijd op te warmen en een deel van het geld terug te krijgen. Het “snel” zou ongeveer een half uur duren, maar werd in de praktijk wederom bijna een uur later. Echter nu wel warm, met een fles wijn en excuses van de bezorger. Echter was de kwaliteit niet geweldig en waren wij na ruim anderhalf uur na de verwachte aankomsttijd over de honger heen. Na eerdere minder goede ervaringen met dit restaurant hadden we besloten het nog één kans te geven. Die is voor ons niet waargemaakt. Wij zoeken voortaan wel een ander chinees restaurant en raden deze zeker niet aan bij familie of vrienden...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, smaak prima. Geen saus bij de loempia's gekregen. Bezorging duurde gewoon te lang en hier moest je zelf over bellen. Bezorger wel heel vriendelijk.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 keer its besteld en 2x verkeerd. heb in opmerkingen gezegd wat ik wilde (kip ipv vlees) vantevoren gebeld en na het bestellen gebeld dat ik KIP wilde in mijn ketjapgerecht en NOG krijg ik vlees ..?. hier bestel ik dus nooit meer. bij de apen af .!.. zonde van mijn geld ... :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd Lekker gegeten beetje veel dus heb morgen ook nog ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gewokte ossenhaas was weer erg lekker, wel ben ik erg teleurgesteld in de pangsit. Kennelijk krijg je nog maar 4 stuks voor 4 euro terwijl er op jullie site en thuisbezorgd 6 stuks staan, dat is een euro per stuk voor een balletje gefrituurd vlees met deeg en daarbovenop ook nog een saus dat geen saus te noemen is. Een bakje heel lichtrood gekleurd water zonder ook maar een snippertje peper oid erin. Erg teleurstellend want ik bestel hier graag, jullie hebben heerlijke babi pangang, pangsit, ebi tempura en gewokte ossenhaas! Pas aub de hoeveelheid pangsit aan op de websites of lever waar men voor betaald, dit is erg misleidend. Voor een euro per stuk zou ik geen pangsit bestellen.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd in assendelft en prima van temperatuur. Gerechten prima van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima! Bezorging duurde ruim 1 uur en kwam later dan gepland. Maar werd keurig gebeld

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was er om 18.55 en de sate was lauw waterig en zoutloos ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker eten maar dik anderhalf uur te laat en miste ook nog kroepoek en me blikje 7up was warm echt zonde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zoals de keren hiervoor weer super lekker. ??

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, maar planning van bezorging slecht. 16:30 bestelling via internet doorgegeven voor 18:00. Bezorger kwam pas om 18:45. Dat is jammer en voor ons al 2e x.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wellicht klantvriendelijker om de gratis bezorging vanaf 15 euro te doen ipv 20. Dan zal er vaker besteld worden.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was niet klaar op de afgesproken tijd helaas. Wij hadden een wokschotel met kip en kerriesaus. Het was erg weinig kip en heel veel grove groenten. De saus had weinig smaak en was erg waterig. Ook hadden wij een wokschotel ossenhaas met zwartebonen saus. De smaak was erg goed. Alleen de ossenhaas was heel erg taai. Voor erbij hadden wij kleine loempia’s gebakken banaan en kerriedriehoekjes. Deze waren heerlijk alleen ontbrak de saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!! Heerlijke sushi,goede chinese gerechten,nette prijs. Redelijk op tijd bezorgd. Herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was Moederdag, Al een aantal keer bij Bonsai besteld. Prijs kwaliteit prima. Gerechten uitstekend. Maar meer dan 2uur30 bezorging tijd, dus eten was niet echt warm. Dan er was iets vergeten bij de bestelling, de kroepoek , de ham in de mihoen, een de gratis fles witte wijn. Dat was niet de eerste keer met probleem, laaste keer helemaal de verkeerd bestelling ontvang! Wel echt jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima maar helaas kwam het niet heel warm aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige beleefde jongen. Sushi was zo als altijd heerlijk, lekker vers.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keer bij Bonsai besteld en was steeds zeer goed! Alles warm wat warm moet zijn en koud wat koud moet zijn. Ook alles echt super lekker. Laatste keer zaten we bij vrienden, net buiten het bezorggebied. Na gebeld te hebben bleek het geen enkel probleem om toch ook hier bezorgen, super fijn! Echt een aanrader. Bonsai bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De samenstelling en kwaliteit van de producten was goed, maar het geheel was niet warm meer, terwijl het toch meteen op tafel geserveerd moest worden. Dat was erg jammer.

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

van 2 porties kip saté, was 1 portie koud en de Bali saus was waterig.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was onbekend in eerste instantie en na veel vragen heen en weer in de keuken gevonden, maar niets mee gedaan. Zeer slordig en onbegrijpelijk, daar de vorige keer het prima ging en alles klaar stond. Nu ook diverse klanten die lang zaten te wachten op hun bestelling, m.i zowel afhalen als restaurant. Ben dus zonder maaltijd vertrokken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat redelijk regelmatig bezorgen door Bonsai en de kwaliteit is eigenlijk altijd goed. Nu maar 4 sterren omdat de Daging smoor deze keer erg tegen viel . Bezorging en bezorgtijd , ook voor een zaterdag prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld en tweede keer is perfect

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief prima maaltijden. Snelle bezorging op tijd. We moesten wel extra €2,50 betalen voor betaling met creditcard en dat is sinds 1-1-2018 verboden!!!!!!

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was iets vergeten bij de bestelling maar zonder dat ik daar melding van gemaakt had werd het 's avonds alsnog geleverd met als sorry wat extra's erbij... Geweldig... Top!!!!!

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laatste bestelling slecht, de bestelde bami was niet meegeleverd. Na telefonisch overleg zou er een kortingscode worden doorgemaild voor een evt volgende bestelling. Deze is tot op vandaag niet ontvangen. Vr groet A Wit de Greeuw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, werd precies op de tijd bezorgd die ik had aangegeven. Top

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was warem en ruim oprijd bezorg heerlijk gegeten

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!! En goede service

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst via site besteld. Gaan we zeker vaker doen. Eten is top, snel geleverd en ook nog extratjes maken het helemaal af. Zeker een aanrader

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heel lekker,prima verpakt ,en we kregen onze bestelling echt keurig op tijd van een heel vriendelijke bezorgster,echt een aanrader voor iedereen !

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ebi tempura was niet lekker.. was heel papperig van binnen en je kan zien dat het niet vers gebakken is maar dat het helaas weer is opgewarmd in de magnetron. Heel jammer..

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kan niet veel beter smaak uitstekend temperatuur zo als het hoort te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op gevraagd tijdstip bezorgd. Jammer dat warme gerechtjes erg waren afgekoeld. Sushi mix zag er wat rommelig uit omdat een paar hapjes waren omgevallen. Smaak was wel goed.

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede bezorging, de wijziging over de nasi maleisië werd nog bevestigd aan de deur. de prijs-kwaliteitverhouding is goed alleen alle sushi valt erg snel uit elkaar. ik raad de crunchy avocado aan

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, zowel ter plaatse, afhaal en zelfs bezorgen.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis genoten van onze bestelling. Je kunt via 'pick and choose', die ingrediënten in je gerecht bestellen zoals jij dat lekker vindt. Dus babi pangang: zowel keuze uit de saus, als uit rijst/nasi/bami. Een aanrader.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag echt lekker gegeten alles kwam goed warm aan, goeie service aan de telefoon, ook de bezorger was vriendelijk, Ik raad het echt aan om hier te bestellen?

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi top babipangang slecht, taai en niet krokant. Volgende keer dus alleen sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest 'n tijdje wachten maar dat kwam omdat de online bestelling later binnenkwam bij het restaurant. De nasi malaysia was lekker en goed gevuld (mag wel wat minder vettig). De sojaboontjes waren duidelijk overkookt en dus wat minder. De sushi was wel oke voor de prijs, het viel namelijk snel uit elkaar (vooral de california, crunchyrol en de garnalenrol). De pittige kip sushi was goed pittig en 'n aanrader! De crunchyrol viel zwaar tegen, er zat alleen maar grefrituurde panko in wat eruitviel bij het oppakken en niets anders, was erg droog. Daarvoor kun je beter bij 'n ander restaurant gaan in Zaanstad (daar zit nog komkommer en avocado in).

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en binnen 40 minuten bezorgd!

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd!

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al diversen keren besteld en prima kwaliteit in een woord fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en heel snel gebracht.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed prijs/kwaliteit verhouding en altijd keurig op tijd bezorgd.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het heeft heerlijk gesmaakt,voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi!!! Goeie service ook!

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De babi pangang en ossenhaas in bali saus Waren beiden heerlijk, stomend heet en vlot bezorgd. De Pangsit goreng is ook echt een aanrader als bijgerecht, ook flink veel saus. Wat mij betreft het beste chinese restaurant in wormerveer en omstreken!

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bijzonder lekker gegeten. echt perfecte smaak , presentatie en aflevering. ietwat overbodig om ook nog een blikje cola(present) in aluminiumfolie te wikkelen. wij gaan hier vaker bestellen.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, voor tijd gebracht !! Zo veel lekkers dat het moeilijk kiezen is .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet echt warm. Vlees was erg droog en de saus ontbrak. Voorgerecht en nagerecht waren wel erg lekker

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede sushi

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met een kwartier geleverd!

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi .. en super snel bezorgd toppp!!!

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit zelden zo lekker gegeten. Een dikke 10.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed.KerrieSaus was waterig. Snel bezorgd. Aardige bezorger.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit prima. Gerechten uitstekend. Temperatuur zelfs in Assendelft prima. Duidelijke webside.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde al vrij lang voordat het eten kwam maar dat was niet eens het ergste. We hadden een indisch gerecht besteld waarvan de smaak echt on-indisch was en een vreemde smerige zoete smaak had. Daarnaast ook aan de rijst en bami een vreemd smaakje. Dit was eens maar nooit meer! Sorry!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babi spek is smakeloos en leek gebakken in oud vet - 2x besteld, je kan altijd 1 misser hebben maar nee, niet voor ons. Nasi, mihoen was goed. Babi pangang vlees leek wat bitter, maar ik (zwanger) was de enige die dat proefde.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Andere soep bakjes bestellen allemaal lek.plus soep erg zout sushi lekker satestokjes weet niet wat daar mee was niet echt lekker andere saus en smaak kip

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer lekker en de bezorging heel snel. Ik zal zeker nog een keer bestellen.

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was helaas niet vers en niet lekker..

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vlotte bezorging

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Daging smoor te gepeperd, rest was heerlijk

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is prima, alleen bij de het groente gerecht met tofu, was de tofu nogal droog. Vlees gerevht en de mihoen garnalen waren goed.

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, veel keuze en bediening is prettig en vlot. Prijs-Kwaliteit verhouding is gewoon goed.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer online besteld. Alles lekker warm en prima klaar gemaakt. Precies op de afgesproken tijd gebracht. Dit gaan we meer doen.

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met een snelle bezorgdienst !!

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maar..... aangegeven de we de bestelling rond 19:00 wilden ontvangen. 18:15 uur stond de bestelling voor de deur, gelukkig waren mijn gasten al binnen. Stond trouwens ook op de meegeleverde bon, jammer

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat niet alle gerechten van de kaart bestelbaar zijn. Zoals nasi, bami speciaal.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al heel vaak besteld bij Bonsai via thuisbezorgd dit keer via hun app. Viel tegen deze keer, tempura sushi was erg pittig terwijl dit nooit eerder was en ook niet werd aangegeven, ook viel veel sushi uit elkaar. Ham bij de bami was goedkoop industrie ham dus vies. Ze hadden een slechte dag of een andere kok.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lang wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Snelle, nette levering, lekker eten.

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles smaakte ons prima. Bedankt voor de blikjes. Tip, misschien als extra optie beker satesaus op de site zetten.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed te doen ? Toch wel handig als jullie complete gerechten op de lijst zetten. Dus inclusief rijst of bami Ed. Verder tevreden!

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mis een bakje satesaus en een gewone loempia in het bestellijstje. Verder is de smaak als altijd, heerlijk

Reactie van Restaurant Bonsai:Beste klant. Bedankt voor u recensie. Wij zullen de saté saus gaan toevoegen. De grote loempia hebben wij niet op de kaart staan voor bezorgen omdat wij de kwaliteit bij aankomst daarvan niet kunnen garanderen. De afstanden zijn soms 10+ km de loempia kan slap en zacht worden dit willen wij op deze manier voorkomen. Wij zien uw bestelling graag weer tegemoet. Mvg bonsai fusion

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel zeker aanrader maar het is ook een top Chinees

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld. Deze was "krakend" vers. Bonsai heeft met name een uitgebreid assortiment originele makirolls. Absolute aanrader.

Reactie van Restaurant Bonsai:Erg fijn dat u het zo goed heeft ervaren en tot snel ????????????????

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

babi pangang waren reepjes speklap die weinig doorbakken waren, verder was het prima

Reactie van Restaurant Bonsai:Beste klant ik heb de bestelling terug gekeken , u heeft waarschijnlijk het verkeerde gerecht gekozen. Op de order stond babi pangang spek. Dit is geroosterde spek. Uw wilde denk ik de normale babi pangang bestellen. Door het roosteren heeft elke spekslager een andere kleur maar wij garanderen dat ze volledig zijn doorbakken. Bedankt voor u recensie en tot snel. Mvg bonsai fusion

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere producten waren lauw (koud)

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, sushi was vers en lekker. Warme gerechten goed op temperatuur. Levering was ook op tijd. Al met al aanrader

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en eten was nog prima op temperatuur. Bestellen en bezorging was niks op aan te merken

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten, beste sushi van de Zaanstreek!

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Het eten was prima en nog op de goede temperatuur. Alleen jammer dat er geen grote loempia's te bestellen zijn. Die haal ik wel vaak bij Bonsai aan de Zaanweg, zijn de beste in de gehele omtrek. Nu dacht ik dat ik ze besteld had, maar kreeg 6 kleintjes. Mijn eigen schuld, had niet goed op de lijst gekeken. Voor de rest prima kok bij Bonsai.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben erg blij dat Bonsai nu sushi heeft en een bezorgservice heeft. In de mail stond dat het rond 18.20 bezorgt zou worden,maar tot mijnverbazing ging de bel al om 17.50!! Een echte aanwinst voor ons dorp!