Beoordelingen van Restaurant Bonsai Wormerveer

Recente recensies van Restaurant Bonsai Wormerveer

4 sterren na 100 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 keer its besteld en 2x verkeerd. heb in opmerkingen gezegd wat ik wilde (kip ipv vlees) vantevoren gebeld en na het bestellen gebeld dat ik KIP wilde in mijn ketjapgerecht en NOG krijg ik vlees ..?. hier bestel ik dus nooit meer. bij de apen af .!.. zonde van mijn geld ... :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd Lekker gegeten beetje veel dus heb morgen ook nog 😂😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gewokte ossenhaas was weer erg lekker, wel ben ik erg teleurgesteld in de pangsit. Kennelijk krijg je nog maar 4 stuks voor 4 euro terwijl er op jullie site en thuisbezorgd 6 stuks staan, dat is een euro per stuk voor een balletje gefrituurd vlees met deeg en daarbovenop ook nog een saus dat geen saus te noemen is. Een bakje heel lichtrood gekleurd water zonder ook maar een snippertje peper oid erin. Erg teleurstellend want ik bestel hier graag, jullie hebben heerlijke babi pangang, pangsit, ebi tempura en gewokte ossenhaas! Pas aub de hoeveelheid pangsit aan op de websites of lever waar men voor betaald, dit is erg misleidend. Voor een euro per stuk zou ik geen pangsit bestellen.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd in assendelft en prima van temperatuur. Gerechten prima van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima! Bezorging duurde ruim 1 uur en kwam later dan gepland. Maar werd keurig gebeld

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was er om 18.55 en de sate was lauw waterig en zoutloos ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker eten maar dik anderhalf uur te laat en miste ook nog kroepoek en me blikje 7up was warm echt zonde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zoals de keren hiervoor weer super lekker. 👍👍

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, maar planning van bezorging slecht. 16:30 bestelling via internet doorgegeven voor 18:00. Bezorger kwam pas om 18:45. Dat is jammer en voor ons al 2e x.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wellicht klantvriendelijker om de gratis bezorging vanaf 15 euro te doen ipv 20. Dan zal er vaker besteld worden.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was niet klaar op de afgesproken tijd helaas. Wij hadden een wokschotel met kip en kerriesaus. Het was erg weinig kip en heel veel grove groenten. De saus had weinig smaak en was erg waterig. Ook hadden wij een wokschotel ossenhaas met zwartebonen saus. De smaak was erg goed. Alleen de ossenhaas was heel erg taai. Voor erbij hadden wij kleine loempia’s gebakken banaan en kerriedriehoekjes. Deze waren heerlijk alleen ontbrak de saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!! Heerlijke sushi,goede chinese gerechten,nette prijs. Redelijk op tijd bezorgd. Herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was Moederdag, Al een aantal keer bij Bonsai besteld. Prijs kwaliteit prima. Gerechten uitstekend. Maar meer dan 2uur30 bezorging tijd, dus eten was niet echt warm. Dan er was iets vergeten bij de bestelling, de kroepoek , de ham in de mihoen, een de gratis fles witte wijn. Dat was niet de eerste keer met probleem, laaste keer helemaal de verkeerd bestelling ontvang! Wel echt jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima maar helaas kwam het niet heel warm aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige beleefde jongen. Sushi was zo als altijd heerlijk, lekker vers.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keer bij Bonsai besteld en was steeds zeer goed! Alles warm wat warm moet zijn en koud wat koud moet zijn. Ook alles echt super lekker. Laatste keer zaten we bij vrienden, net buiten het bezorggebied. Na gebeld te hebben bleek het geen enkel probleem om toch ook hier bezorgen, super fijn! Echt een aanrader. Bonsai bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De samenstelling en kwaliteit van de producten was goed, maar het geheel was niet warm meer, terwijl het toch meteen op tafel geserveerd moest worden. Dat was erg jammer.

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

van 2 porties kip saté, was 1 portie koud en de Bali saus was waterig.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was onbekend in eerste instantie en na veel vragen heen en weer in de keuken gevonden, maar niets mee gedaan. Zeer slordig en onbegrijpelijk, daar de vorige keer het prima ging en alles klaar stond. Nu ook diverse klanten die lang zaten te wachten op hun bestelling, m.i zowel afhalen als restaurant. Ben dus zonder maaltijd vertrokken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat redelijk regelmatig bezorgen door Bonsai en de kwaliteit is eigenlijk altijd goed. Nu maar 4 sterren omdat de Daging smoor deze keer erg tegen viel . Bezorging en bezorgtijd , ook voor een zaterdag prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld en tweede keer is perfect

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief prima maaltijden. Snelle bezorging op tijd. We moesten wel extra €2,50 betalen voor betaling met creditcard en dat is sinds 1-1-2018 verboden!!!!!!

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was iets vergeten bij de bestelling maar zonder dat ik daar melding van gemaakt had werd het 's avonds alsnog geleverd met als sorry wat extra's erbij... Geweldig... Top!!!!!

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laatste bestelling slecht, de bestelde bami was niet meegeleverd. Na telefonisch overleg zou er een kortingscode worden doorgemaild voor een evt volgende bestelling. Deze is tot op vandaag niet ontvangen. Vr groet A Wit de Greeuw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, werd precies op de tijd bezorgd die ik had aangegeven. Top

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was warem en ruim oprijd bezorg heerlijk gegeten

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!! En goede service

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst via site besteld. Gaan we zeker vaker doen. Eten is top, snel geleverd en ook nog extratjes maken het helemaal af. Zeker een aanrader

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heel lekker,prima verpakt ,en we kregen onze bestelling echt keurig op tijd van een heel vriendelijke bezorgster,echt een aanrader voor iedereen !

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ebi tempura was niet lekker.. was heel papperig van binnen en je kan zien dat het niet vers gebakken is maar dat het helaas weer is opgewarmd in de magnetron. Heel jammer..

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kan niet veel beter smaak uitstekend temperatuur zo als het hoort te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op gevraagd tijdstip bezorgd. Jammer dat warme gerechtjes erg waren afgekoeld. Sushi mix zag er wat rommelig uit omdat een paar hapjes waren omgevallen. Smaak was wel goed.

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede bezorging, de wijziging over de nasi maleisië werd nog bevestigd aan de deur. de prijs-kwaliteitverhouding is goed alleen alle sushi valt erg snel uit elkaar. ik raad de crunchy avocado aan

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, zowel ter plaatse, afhaal en zelfs bezorgen.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis genoten van onze bestelling. Je kunt via 'pick and choose', die ingrediënten in je gerecht bestellen zoals jij dat lekker vindt. Dus babi pangang: zowel keuze uit de saus, als uit rijst/nasi/bami. Een aanrader.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag echt lekker gegeten alles kwam goed warm aan, goeie service aan de telefoon, ook de bezorger was vriendelijk, Ik raad het echt aan om hier te bestellen😊

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi top babipangang slecht, taai en niet krokant. Volgende keer dus alleen sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest 'n tijdje wachten maar dat kwam omdat de online bestelling later binnenkwam bij het restaurant. De nasi malaysia was lekker en goed gevuld (mag wel wat minder vettig). De sojaboontjes waren duidelijk overkookt en dus wat minder. De sushi was wel oke voor de prijs, het viel namelijk snel uit elkaar (vooral de california, crunchyrol en de garnalenrol). De pittige kip sushi was goed pittig en 'n aanrader! De crunchyrol viel zwaar tegen, er zat alleen maar grefrituurde panko in wat eruitviel bij het oppakken en niets anders, was erg droog. Daarvoor kun je beter bij 'n ander restaurant gaan in Zaanstad (daar zit nog komkommer en avocado in).

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en binnen 40 minuten bezorgd!

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd!

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al diversen keren besteld en prima kwaliteit in een woord fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en heel snel gebracht.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed prijs/kwaliteit verhouding en altijd keurig op tijd bezorgd.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het heeft heerlijk gesmaakt,voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi!!! Goeie service ook!

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De babi pangang en ossenhaas in bali saus Waren beiden heerlijk, stomend heet en vlot bezorgd. De Pangsit goreng is ook echt een aanrader als bijgerecht, ook flink veel saus. Wat mij betreft het beste chinese restaurant in wormerveer en omstreken!

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bijzonder lekker gegeten. echt perfecte smaak , presentatie en aflevering. ietwat overbodig om ook nog een blikje cola(present) in aluminiumfolie te wikkelen. wij gaan hier vaker bestellen.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, voor tijd gebracht !! Zo veel lekkers dat het moeilijk kiezen is .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet echt warm. Vlees was erg droog en de saus ontbrak. Voorgerecht en nagerecht waren wel erg lekker

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede sushi

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met een kwartier geleverd!

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi .. en super snel bezorgd toppp!!!

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit zelden zo lekker gegeten. Een dikke 10.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed.KerrieSaus was waterig. Snel bezorgd. Aardige bezorger.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit prima. Gerechten uitstekend. Temperatuur zelfs in Assendelft prima. Duidelijke webside.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde al vrij lang voordat het eten kwam maar dat was niet eens het ergste. We hadden een indisch gerecht besteld waarvan de smaak echt on-indisch was en een vreemde smerige zoete smaak had. Daarnaast ook aan de rijst en bami een vreemd smaakje. Dit was eens maar nooit meer! Sorry!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babi spek is smakeloos en leek gebakken in oud vet - 2x besteld, je kan altijd 1 misser hebben maar nee, niet voor ons. Nasi, mihoen was goed. Babi pangang vlees leek wat bitter, maar ik (zwanger) was de enige die dat proefde.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Andere soep bakjes bestellen allemaal lek.plus soep erg zout sushi lekker satestokjes weet niet wat daar mee was niet echt lekker andere saus en smaak kip

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer lekker en de bezorging heel snel. Ik zal zeker nog een keer bestellen.

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was helaas niet vers en niet lekker..

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vlotte bezorging

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Daging smoor te gepeperd, rest was heerlijk

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is prima, alleen bij de het groente gerecht met tofu, was de tofu nogal droog. Vlees gerevht en de mihoen garnalen waren goed.

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, veel keuze en bediening is prettig en vlot. Prijs-Kwaliteit verhouding is gewoon goed.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer online besteld. Alles lekker warm en prima klaar gemaakt. Precies op de afgesproken tijd gebracht. Dit gaan we meer doen.

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met een snelle bezorgdienst !!

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maar..... aangegeven de we de bestelling rond 19:00 wilden ontvangen. 18:15 uur stond de bestelling voor de deur, gelukkig waren mijn gasten al binnen. Stond trouwens ook op de meegeleverde bon, jammer

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat niet alle gerechten van de kaart bestelbaar zijn. Zoals nasi, bami speciaal.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al heel vaak besteld bij Bonsai via thuisbezorgd dit keer via hun app. Viel tegen deze keer, tempura sushi was erg pittig terwijl dit nooit eerder was en ook niet werd aangegeven, ook viel veel sushi uit elkaar. Ham bij de bami was goedkoop industrie ham dus vies. Ze hadden een slechte dag of een andere kok.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lang wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Snelle, nette levering, lekker eten.

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles smaakte ons prima. Bedankt voor de blikjes. Tip, misschien als extra optie beker satesaus op de site zetten.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed te doen 😀 Toch wel handig als jullie complete gerechten op de lijst zetten. Dus inclusief rijst of bami Ed. Verder tevreden!

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mis een bakje satesaus en een gewone loempia in het bestellijstje. Verder is de smaak als altijd, heerlijk

Reactie van Restaurant Bonsai:Beste klant. Bedankt voor u recensie. Wij zullen de saté saus gaan toevoegen. De grote loempia hebben wij niet op de kaart staan voor bezorgen omdat wij de kwaliteit bij aankomst daarvan niet kunnen garanderen. De afstanden zijn soms 10+ km de loempia kan slap en zacht worden dit willen wij op deze manier voorkomen. Wij zien uw bestelling graag weer tegemoet. Mvg bonsai fusion

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel zeker aanrader maar het is ook een top Chinees

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld. Deze was "krakend" vers. Bonsai heeft met name een uitgebreid assortiment originele makirolls. Absolute aanrader.

Reactie van Restaurant Bonsai:Erg fijn dat u het zo goed heeft ervaren en tot snel ????????????????

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

babi pangang waren reepjes speklap die weinig doorbakken waren, verder was het prima

Reactie van Restaurant Bonsai:Beste klant ik heb de bestelling terug gekeken , u heeft waarschijnlijk het verkeerde gerecht gekozen. Op de order stond babi pangang spek. Dit is geroosterde spek. Uw wilde denk ik de normale babi pangang bestellen. Door het roosteren heeft elke spekslager een andere kleur maar wij garanderen dat ze volledig zijn doorbakken. Bedankt voor u recensie en tot snel. Mvg bonsai fusion

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere producten waren lauw (koud)

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, sushi was vers en lekker. Warme gerechten goed op temperatuur. Levering was ook op tijd. Al met al aanrader

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en eten was nog prima op temperatuur. Bestellen en bezorging was niks op aan te merken

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten, beste sushi van de Zaanstreek!

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Het eten was prima en nog op de goede temperatuur. Alleen jammer dat er geen grote loempia's te bestellen zijn. Die haal ik wel vaak bij Bonsai aan de Zaanweg, zijn de beste in de gehele omtrek. Nu dacht ik dat ik ze besteld had, maar kreeg 6 kleintjes. Mijn eigen schuld, had niet goed op de lijst gekeken. Voor de rest prima kok bij Bonsai.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben erg blij dat Bonsai nu sushi heeft en een bezorgservice heeft. In de mail stond dat het rond 18.20 bezorgt zou worden,maar tot mijnverbazing ging de bel al om 17.50!! Een echte aanwinst voor ons dorp!