Beoordelingen van Restaurant Bonsai Wormerveer

Recente recensies van Restaurant Bonsai Wormerveer

5 sterren na 22 reviews

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is prima, alleen bij de het groente gerecht met tofu, was de tofu nogal droog. Vlees gerevht en de mihoen garnalen waren goed.

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, veel keuze en bediening is prettig en vlot. Prijs-Kwaliteit verhouding is gewoon goed.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer online besteld. Alles lekker warm en prima klaar gemaakt. Precies op de afgesproken tijd gebracht. Dit gaan we meer doen.

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met een snelle bezorgdienst !!

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maar..... aangegeven de we de bestelling rond 19:00 wilden ontvangen. 18:15 uur stond de bestelling voor de deur, gelukkig waren mijn gasten al binnen. Stond trouwens ook op de meegeleverde bon, jammer

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat niet alle gerechten van de kaart bestelbaar zijn. Zoals nasi, bami speciaal.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al heel vaak besteld bij Bonsai via thuisbezorgd dit keer via hun app. Viel tegen deze keer, tempura sushi was erg pittig terwijl dit nooit eerder was en ook niet werd aangegeven, ook viel veel sushi uit elkaar. Ham bij de bami was goedkoop industrie ham dus vies. Ze hadden een slechte dag of een andere kok.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lang wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Snelle, nette levering, lekker eten.

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles smaakte ons prima. Bedankt voor de blikjes. Tip, misschien als extra optie beker satesaus op de site zetten.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed te doen 😀 Toch wel handig als jullie complete gerechten op de lijst zetten. Dus inclusief rijst of bami Ed. Verder tevreden!

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mis een bakje satesaus en een gewone loempia in het bestellijstje. Verder is de smaak als altijd, heerlijk

Reactie van Restaurant Bonsai:Beste klant. Bedankt voor u recensie. Wij zullen de saté saus gaan toevoegen. De grote loempia hebben wij niet op de kaart staan voor bezorgen omdat wij de kwaliteit bij aankomst daarvan niet kunnen garanderen. De afstanden zijn soms 10+ km de loempia kan slap en zacht worden dit willen wij op deze manier voorkomen. Wij zien uw bestelling graag weer tegemoet. Mvg bonsai fusion

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel zeker aanrader maar het is ook een top Chinees

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld. Deze was "krakend" vers. Bonsai heeft met name een uitgebreid assortiment originele makirolls. Absolute aanrader.

Reactie van Restaurant Bonsai:Erg fijn dat u het zo goed heeft ervaren en tot snel ????????????????

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

babi pangang waren reepjes speklap die weinig doorbakken waren, verder was het prima

Reactie van Restaurant Bonsai:Beste klant ik heb de bestelling terug gekeken , u heeft waarschijnlijk het verkeerde gerecht gekozen. Op de order stond babi pangang spek. Dit is geroosterde spek. Uw wilde denk ik de normale babi pangang bestellen. Door het roosteren heeft elke spekslager een andere kleur maar wij garanderen dat ze volledig zijn doorbakken. Bedankt voor u recensie en tot snel. Mvg bonsai fusion

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere producten waren lauw (koud)

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, sushi was vers en lekker. Warme gerechten goed op temperatuur. Levering was ook op tijd. Al met al aanrader

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en eten was nog prima op temperatuur. Bestellen en bezorging was niks op aan te merken

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten, beste sushi van de Zaanstreek!

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Het eten was prima en nog op de goede temperatuur. Alleen jammer dat er geen grote loempia's te bestellen zijn. Die haal ik wel vaak bij Bonsai aan de Zaanweg, zijn de beste in de gehele omtrek. Nu dacht ik dat ik ze besteld had, maar kreeg 6 kleintjes. Mijn eigen schuld, had niet goed op de lijst gekeken. Voor de rest prima kok bij Bonsai.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben erg blij dat Bonsai nu sushi heeft en een bezorgservice heeft. In de mail stond dat het rond 18.20 bezorgt zou worden,maar tot mijnverbazing ging de bel al om 17.50!! Een echte aanwinst voor ons dorp!